Сам Позитив поки що не став коментувати обійми / фото - instagram.com/positiff

Співак та учасник групи MOZGI Позитив (Олексій Завгородній) спантеличив шанувальниць своїм занадто тісним спілкуванням з журналісткою. У мережі з'явилося фото, на якому артист "спалився" на романтичних пустощах з дівчиною.

Спочатку світлина була опублікована на сторінці програми "Зірковий шлях", а згодом її на своїй сторінці в Instagram показала і сама журналістка проекту.

"Ексклюзив, якого ніхто не очікував. Вже зовсім скоро дізнаєтеся про всі найгарячіші подробиці", - повідомляється у коментарях до фото. Користувачі швидко з'ясували, хто позує поряд з Позитивом. На світлині співак сидить на сходах та ніжно обіймає Вікторію Курочку - журналістку та редактора проекту про зірок.

Відео дня

Позитив виглядає щасливим поряд з дівчиною. Він ніжно притиснув її до себе та чуттєво дивився їй в очі. Сама журналістка опублікувала фото без коментарів, проте користувачі одразу вирішили, що між нею та Позитивом роман.

У коментарях пару вітають з початком романтичних відносин. Шанувальниці зізнаються, що їм трохи шкода через те, що Позитив більше не холостяк. Проте вони бажають йому щастя.

Романтичні обійми Позитива /  фото - instagram.com/vi_ko_ko

Читайте також"Це вульгарно, дівчатка": Полякову з Єфросиніною "рознесли" у мережі ще до виходу спільного шоу (відео)"Несподівано", "хай все буде добре", "раді за вас", "чекаємо на весілля", - написали користувачі. 

Цікаво, що сам Позитив поки що не став публікувати ніжне фото з романтичними пестощами. Можливо, він не хоче афішувати свій новий роман, або світлина була зроблена заради піару шоу.

Також Вас можуть зацікавити новини: