Також актриса показала фото свого чоловіка, Рейнольдс виглядає щасливим / скріншот

Відома актриса Блейк Лайвлі, яка зовсім недавно стала мамою в четвертий раз, похвалилася фігурою в купальнику. Дружина Райана Рейнольдса вирушила разом з ним на відпочинок.

На своїй сторінці в Instagram зірка серіалу "Пліткарка" опублікувала сміливі фото і не посоромилася показувати фігуру. Після четвертих пологів Лайвлі нібито не змінилася, вона залишається стрункою і може похвалитися плоским животиком.

Блейк Лайвлі похвалилася тілом в купальнику після четвертих пологів / скріншот

Звичайно, на стегнах Лайвлі можна побачити трохи целюліту, проте це її зовсім не псує. Також актриса показала фото свого чоловіка, Рейнольдс має щасливий вигляд.

Відео дня

У коментарях під новими фото фанати похвалили Лайвлі за сміливість і відзначили, що вона знаходиться в прекрасній формі. Також шанувальники благають актрису показати свою маленьку дитину. У лютому вона народила четверту дочку, проте вона приховує її ім'я і ретельно оберігає немовля від уваги преси.

Хто така Блейк Лайвлі

Голлівудській актрисі 35 років. Вона стала дуже популярною в 2007 році, коли на екрани вийшов перший сезон легендарного серіалу "Пліткарка". Також Лайвлі знімалася у фільмах "Зелений ліхтар", "Століття Адалін" і "Просте прохання".

З 2012 року Лайвлі перебуває у шлюбі з актором Райаном Рейнольдсом. У них є четверо дітей. 

Вас також можуть зацікавити новини: