Даня Милохин / фото instagram.com

Російський TikTok-блогер Даня Мілохін добре відомий українській публіці. Він нерідко вдається до дивних витівок, щоб привернути увагу громадськості. Наприклад, зараз він зробив собі синьо-жовтий манікюр. Це не на жарт розлютило його російських шанувальників. 

Це вже не перша подібна "витівка" Мілохіна, оскільки раніше він зі своїм другом-українцем Артуром Бабичем спробував заспівати гімн України. Також Бабич намагався навчити Даню говорити українські "перевірочні" слова: "паляниця", "нісенітниця" та "Укрзалізниця".

Мілохін зробив "український" манікюр / Фото - t.me
Мілохін зробив "український" манікюр / Фото - t.me

Як у Росії відреагували на "український" манікюр Мілохіна 

Коментатори в мережі розділилися на два табори. Хтось відверто засудив його за провокації, а хтось підтримав і пожартував, що подібний манікюр - "ціна американської візи".

Відео дня
Скріншот коментарів Милохину

Позиція Мілохіна щодо війни в Україні

Блогер досі не давав жодних коментарів щодо війни в Україні, проте нещодавно він покинув Росію і розірвав усі робочі контракти на території країни-агресора. 

Примітно, що в січні 2022 року TikTok-блогер Даня Мілохін намагався потрапити в Україну, але його не пустили. Тоді він кілька разів віджартувався на цю тему.

Вас також можуть зацікавити новини: