Володимир Остапчук вибачився за скандальну вечірку у Львові, ведучим якої був / фото instagram.com/vova_ostapchuk/

Відомий український ведучий і актор Володимир Остапчук потрапив у гучний скандал через БДСМ-вечірку у Львові, яку влаштував блогер Олександр Заліско в День пам'яті жертв Голодомору, 27 листопада. Остапчук був ведучим цього дійства та публікував сторіз у своєму Instagram.

"Друзі, хочу вибачитися за ті недоречні сторіз 27 листопада, де я працював ведучим, і які дали можливість скомпрометувати мене і мою позицію", - написав Остапчук в своєму Instagram.

Він підкреслив, що ніяким чином його сторіз не мали відношення до Дня пам'яті.

"Навіть самому собі мені складно пояснити, як я міг не подумати в ту секунду, який це день і скільки болю і печалі за ним стоїть... Я не можу повернутися до минулої суботи і змінити свій вчинок, але я можу вибачитися за нього", - зазначив він.

Володимир Остапчук на вечірці у Львові / скрін

Остапчук додав, що шанує і поважає День пам'яті жертв Голодомору, а обидва брати його дідуся померли від голоду.

Скрін заяви Остапчука / фото instagram.com/vova_ostapchuk/

Крім того, Остапчук окремо перепросив у прихильників за свою фразу "голодна блогерська туса". Як повідомив зірка у сторіз свого Instagram, він не сміявся над Днем пам’яті, а описав ситуацію із застіллям, оскільки гостям довго не виносили страви.

"Хотів би ще раз перепросити за мою фразу. Під час роботи в попередніх сторіз був контекст: гостям не виносили довго страви і вони кіпішували. І моя відповідь про "блогерську тусу" була констатацією і аж ніяк не гумором чи наругою над Днем пам’яті. Пробачте", – написав Остапчук.

Скрін сторіз Остапчука / instagram.com/vova_ostapchuk

Його дружина Христина Остапчук написала під постом, що пишається ним і зазначила, що цей скандал не має ніякого відношення до її чоловіка.

"Я тобою пишаюся і знаю, який ти в душі! Шкода, що хайп, який до тебе не має відношення, розцінили так. Люди, давайте будемо добрішими і не такими лицемірними", - підтримала Христина чоловіка.

У коментарях Крістіна Гірник запропонувала ухвалити закон, який "заборонить проводити весілля, святкувати дні народження, закриє всі ресторани, бари, відключить радіо та телевізори" у День пам'яті жертв голодоморів. Це нібито допоможе уникнути хейту у бік винуватців урочистостей та ведучих.

У своїх сторіз вона також відповіла на питання щодо скандальної вечірки.

"Вова перед тим, як бере замовлення на роботу не відкриває календар, щоб подивитися, яке свято, або траур в цей день... Давайте будемо чесними, ви відкриваєте календар, щоб подивитися, святкувати вам ваш ДР чи ні, у зв'язку з траурами, або церковними, наприклад, святами?" - написала вона.

Реакція дружини Остапчука на скандал через БДСМ-вечірку у Львові / фото instagram.com/kristygor/

Більшість фанів не вибачили Остапчуку. Вони переконані, що на них його надихнули замовники, які один за одним стали розривати рекламні контракти з учасниками "голодної туси". На думку користувачів Instagram, своїми вибаченнями через два дні після вечірки шоумен хоче відмити репутацію: "Люди "яка різниця" пишуть, що робота є робота, але якщо б це не вплинуло на імідж і, я сподіваюся, на співпрацю з компаніями, які позиціонують себе "як дійсно українські, то й посту цього не було"; "Побачив, що пахне смаженим, і побіг писати вибачення"; "На вибачення потрібно було цілих два дні. Я впевнена, що ніхто б і не вибачався, якби не сильний розголос і відмови великих компаній"; "От кому-кому, але саме вам треба добре надавати по баняку за те, що ви пишете під своїми сторіс! Ну на голову не налазить".

Однак серед фанатів Остапчука є ті, хто виправдовує його участь у цинічному святкуванні роботою: "Люди прокиньтеся, це його робота. Ви не працювали в цей день?"; "Робота є робота, хіба сторіз не знімати? Інстаграм – не одне й те саме, що телебачення, а тим більше сторіз"; "Чому люди роблять із цього велику проблему? Ви виконували свою роботу, та й годі. Або людям тепер звільнитися і не заробляти на хліб, бо комусь це може здаватися недоречним".

"Блогерська голодна туса": що відомо про скандальну вечірку у Львові

У День пам'яті жертв Голодомору львівські, франківські, тернопільські та чернівецькі блогери влаштували у Львові у Будинку вчених велику БДСМ-вечірку. Банкет відбувся на честь дня народження блогера з Чернівців Олександра Заліско, який має в Instagram більше одного мільйона підписників.

Серед гостей, які активно ділилися відео в Instagram, висловлювали захоплення імениннику, було чимало блогерів, серед яких і "мільйонники": Наталі Литвин, Таня Самбурська, Валерія Юрченко, Саша Бо та інші.

Читайте такожСтало відомо ім'я нового обранця скандальної блогерки Саші Бо

Розважав гостей вечірки Володимир Остапчук. Він провів вечірку в стилі Show bar, де були вульгарні конкурси та декорації, еротичні танці шоу-балету в БДСМ-масках, тости, які вимовляли, стоячи на столах.

Оренда залу в Будинку вчених блогеру Заліско обійшлася близько 35 тисяч гривень, а ще 4 тисячі доларів він заплатив за роботу ведучого Володимира Остапчука.

Після резонансу в ЗМІ відомі українські компанії заявили, що припиняють співпрацю з блогерами-мільйонниками, які потрапили в скандал через вечірку.

Разом з тим гучною вечіркою блогера Заліско зацікавилися правоохоронці. Він вибачився перед тими, чиї почуття зачепив своєю вечіркою.