Бренди припиняють співпрацю з блогерами, які розважалися у роковини Голодомору / скрін відео instagram.com/vova_ostapchuk

Відомі українські компанії припиняють співпрацю зі скандальними блогерами-мільйонниками, які влаштували БДСМ-вечірку в роковини Голодомору. Цей захід в Мережі охрестили "блогерською голодною тусою".

Про це повідомив активіст Андрій Смолій у Facebook

Читайте такожСтало відомо, у скільки обійшлася скандальна вечірка блогерів у ЛьвовіСмолій обурився, що лідери думок організували гучну вечірку у День пам’яті жертв Голодомору. Активіст тегнув відомі компанії, що співпрацюють з блогерами-мільйонниками, які "засвітилися" на скандальному заході, й попросив озвучити позицію щодо можливості подальшої співпраці з ними.

Відео дня

Пізніше у коментарях з’явилися коментарі "Метро", "Нової пошти", LOVARE, Rozetka та  українського бренду чоловічих костюмів "Andreas Moskin". Ці компанії пообіцяли припинити співпрацю з блогерами та переглянути наявні контракти з ними. 

Зокрема, Rozetka пообіцяла переглянути співпрацю з гостями скандальної БДСМ-вечірки.

Позиція Rozetka / скріншот

"Нова пошта" зазначила, що не підтримує висміювання пам’ятних подій та їх знецінювання у будь-якому вигляді. 

"Безумовно, ми будемо враховувати нещодавній інцидент у нашому виборі лідерів думок для подальшої співпраці. Наразі з блогерами, про яких йде мова, у нас немає чинних контрактів та домовленостей та, з огляду на їх дії, не буде", - йдеться у позиції компанії.

Позиція "Нової пошти" / скріншот

Компанія "Метро" зазначила, що розділяє біль українського народу та з великою повагою ставимось до пам’яті жертв Голодомору. 

"Саме тому, компанія METRO Україна вважає неприйнятним для себе продовжувати співпрацю з блогерами Олександром Заліском, Олександрою Пустовіт, Наталією Литвин, Олександром Куровським, Дариною Запісочною, Тетяною Самбурською та ведучим Володимиром Остапчуком, поведінка та дії яких демонструють зневагу до трагічних подій української історії", - зазначили у компанії.

Позиція "Метро" / скріншот

Бренд LOVARE також заявив, що не підтримує подібні витівки інфлюенсерів й припиняє з ними співпрацю.

Позиція LOVARE / скріншот

Водночас мобільний оператор Kyivstar пообіцяв "вивчити деталі цієї ситуації та з'ясувати позицію блогера-партнера, щоб прийняти правильне рішення".

Як повідомляв УНІАН, у день, коли в Україні відзначали пам'ять жертв голодоморів, львівські, франківські, тернопільські та чернівецькі блогери влаштували у Львові в Будинку вчених велику БДСМ-вечірку. Банкет відбувся на честь дня народження блогера з Чернівців Олександра Заліско, який має в Instagram більше одного мільйона підписників.

Зазначимо, серед гостей, які активно ділилися відео в Instagram, висловлювали захоплення імениннику, було чимало блогерів, серед яких й "мільйонники":

  • Наталі Литвин (1 мільйон підписників);
  • Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників);
  • Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників);
  • Саша Бо (1,9 мільйона підписників).

Розважав гостей вечірки популярний актор і ведучий Володимир Остапчук. Він провів вечірку в стилі Show bar, де були вульгарні конкурси та декорації, еротичні танці шоу-балету в БДСМ-масках, тости, які промовляли, стоячи на столах.

Вас також можуть зацікавити новини: