Фото інстаграм Тетяни Висоцької 

Українська телеведуча Тетяна Висоцька розповіла про батьків, які пережили окупацію на Херсонщині.

На початку війни її чоловік пішов на фронт, а їй довелося з дітьми залишитися вдома. Та через деякий час Тетяну вмовили виїхати до родичів в безпечне місце на Хмельниччину. Проте паралельно у небезпеці опинилися її мама і тато, а також батьки чоловіка. Вони перебували у рідному для Висоцької місті Херсоні, який окупували вороги з перших днів. Два місяці родичів неможливо було звідти вивезти. 

"Мої батьки виїхали з окупації у квітні. Коли Херсон був в окупації. Чоловікові батьки, вони маломобільні, він молодший син, а я старша донька, тому вони більш літні людини. Вони були в окупації. І вже після деокупації, коли чоловік був на війні, а свекруня була хвора дуже, я їх вивозила на швидких. Це було так важко без світла", - розповіла Тетяна в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Після цього мама і батько ведучої поїхали до Молдови, але потім повернулися та мешкають у Києві. Проте, на жаль, 80-річна свекруха Висоцької, яка мала перелом стегна, померла. 

"Ми її не змогли тут врятувати, вона через тиждень померла, але у нас в під'їзді живе мій свекор і старший брат чоловіка, який за ним доглядає", - додала ведуча. 

Вона каже, що рідним важко звикнути до нового місця, тому вони вірять, що зможуть повернутися колись у свої домівки в Херсоні. 

Нагадаємо, раніше телеведуча Тетяна Висоцька розповіла про родичів в РФ, з якими припинила спілкування. 

Вас також можуть зацікавити новини: