Тетяна Висоцька / кадр з інтерв'ю

Українська телеведуча Татяна Висоцька розповіла про родичів в країні-агресорі, які підтримують криваву політику Кремля. 

Вона зазначила, що рідня не цікавиться її життям та вірить усьому, що бачить на пропагандиських каналах. 

"У нас є родичі в Росії, звісно, а в кого їх немає? З якими не спілкуємось, не дуже цікавляться. Тобто вони взагалі не написали, не зателефонували, за весь час повномасштабного вторгненняє. Є навіть такі, що дійсно вірять в те, що розповідає російський телевізор. Там ви знаєте все, що побудовано на шовінізмі і імперіалізмі, дуже важко вибити з людей. Ти не можеш достукатись, якщо людині дуже подобається одна з таких базисів особистості "Я великий, я причетний до великості, наша література велика, наша країна велика, у нас є ядерна зброя. Та ми всіх їх тут тримаємо", - розповіла Висоцька в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Проте ведуча не шкодує про втрату зв'язку з такими родичами і охарактеризувала їх так: 

"А що ти можеш зробити, якщо орда хоче тримати світ і вони до цього причетні? Якщо людина хоче бути долученою до цього Великого... Для мене це питання дуже зрозуміле і чітке - до побачення, все!".

Та після перемоги України Тетяна не виключає, що вони будуть просити вибачення за свої словами. 

"Мені здається, що ми просто приречені до того, що все одно вони наші сусіди, ми все одно будемо тим чи іншим чином взаємодіяти, бо це просто неможливо інакше", - додала жінка. 

Нагадаємо, раніше акторка Віталіна Біблів шокувала історією про родичів, які підтримують Росію.

Вас також можуть зацікавити новини: