Сердючка стала відомою завдяки образу провідниці / фото instagram.com/v_serduchka

6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил. Багато зірок привітали наших доблесних воїнів з їхнім професійним святом, та найоригінальніше це зробив Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка.

На своїй сторінці в Instagram артист опублікував архівне фото, на якому він постав у легендарному образі провідниці Віри. Саме в такому береті та дивному вбранні артист підкорив глядачів. Щоправда, тоді його партнеркою на сцені була не "мама" Інна Бєлоконь, а мовчазна Геля.

Нагадаємо, всеукраїнська слава прийшла до Данилка у 1997 році завдяки розважальній програмі "СВ-шоу". Ідея проекту - розмова запрошеної зірки з ведучою (Вєркою-провідницею) на сцені, стилізованій під спальний вагон. 

Відео дня

"Ну… За ЗСУ!!!" - підписав Данилко фотографію, на якій він показався в улюбленому для багатьох глядачів образі кінця 1990-х - початку 2000-х. Поява Вєрки-провідниці в Instagram викликала неабияке захоплення серед підписників виконавця. Вони вмить відчули ностальгію за тими часами, коли були прикуті до екрана ТБ в очікуванні нових сценок від виконавця у програмі "СВ-шоу".

Громадянська позиція Андрія Данилка

Раніше виступи Данилка збирали найбільші концертні зали Росії. Він навіть має досвід особистого спілкування з російським президентом Володимиром Путіним.

Сьогодні він перебуває на передовій інформаційної війни й відкриває очі на російські злочини в Україні. Він з перших днів повномасштабної війни не залишає Київ, дає благодійні концерти та допомагає грошима ЗСУ. Путіна співак прямо називає вбивцею. 

Артист ні на мить не сумнівається у перемозі України, допомагає ЗСУ й розповідає правду навіть російським журналістам про злочини Кремля в нашій країні.

10 червня артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки виступив перед українськими військовими з піснею "Геть з України, м*скаль некрасівий". Він був одягнений у форму ЗСУ. 

Вас також можуть зацікавити новини: