Історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна, а також Дантеса і Кацуріної стала вагомим предметом обговорень протягом усього року. У березні Надя і Вова повідомили, що розлучаються. Причину розлучення не назвали, але з часом шанувальники здогадалися - Дорофєєву помітили в обіймах ресторатора і друга сім'ї Михайла Кацуріна. Влітку вони підтвердили стосунки. 

Після цього публіка стала говорити про те, що екс-дружина Михайла Даша Кацуріна проводить занадто багато часу з Дантесом. Публіка була шокована інформацією про те, що тепер вони разом. 

Фанати спочатку припускали, що це такий піар хід, щоб хоч якось нагадати про себе під час війни. Однак зараз вже понад шість місяців обидві пари показують сімейну ідилію, і, схоже, їх все влаштовує. Як стверджує таролог Макс Гордєєв, у Наді незабаром ще й весілля буде, чому Вова не дуже радий. 

Відео дня

"Так, 100% буде. І я тобі скажу, що у них йдуть позитивні аспекти. Десятка кубків говорить про сім'ю, при цьому про дуже щасливу сім'ю. І випадає мені Дантес не в дуже хорошому енергетичному стані. Це говорить про те, що він дуже ображений", - прокоментував експерт в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Він каже, що у Вови буде не таке щасливе особисте життя з Дашею, як у Наді з Мішею. 

"Ми тут бачимо не дуже позитивну ситуацію, тому що я взагалі не впевнений у їхньому майбутньому. Але якщо воно буде і навіть будуть діти, їхні стосунки дуже відрізняються від тих, які зараз у Дорофєєвої. На даний момент все ніби як добре і там, і там. Але він ще не відпустив Надю. Двійка мечів каже, що у нього на серці досі дуже багато ран через цей союз", - резюмував Макс Гордєєв. 

Нагадаємо, таролог Макс Гордєєв пояснив, чому у Тіни Кароль немає стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: