Даша Квіткова на Мальдівах / Фото - instagram.com

Блогерка-мільйонниця Даша Квіткова зробила нове татуювання. На цей раз вона обрала для малюнка інтимне місце, яке можна побачити, тільки коли дівчина буде без одягу. 

У Stories Квіткова показала процес створення тату, а також розповіла, що воно означає. Спочатку блогерка придумала напис, а вже потім вирішувала, який це все матиме вигляд.

Квіткова зробила нове тату / скріншот

Як виявилося, Квіткова вибрала напис "love will win". Ця фраза її сильно надихає. За словами блогерки, немає нічого світліше і сильніше за любов.

"Це перше моє нове тату - love Will win. Завжди. Будь-де. За будь-яких умов. Любов завжди переможе. Ця фраза мене дуже надихає. Ця фраза про мене. Немає нічого світлішого і сильнішого, ніж любов. І неважливо, любов до себе, або любов до друзів, або любов до людини", - пояснила Квіткова.

Нове тату Даші квіткової / скріншот

Це вже не перше тату блогерки. Раніше вона вже "набивала" малюнки на руці, ключиці, вусі і спині. Квіткова обирає невеликі тату з написами або зображенням квітів.

Нагадаємо, раніше Квіткова спантеличила фанів "ляльковим" фотосетом, для якого вона "перетворилася" на Барбі. Цю ідею оцінили не всі її шанувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: