Фото інстаграм Дмитра Шурова

Український співак та музикант Дмитро Шуров виступив проти мобілізації артистів. Свої аргументи з цього приводу він навів в інтерв'ю виданню NV.ua.

"З одного боку, очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. З чисто менеджерської точки зору, "бронь" повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити. Звісно, артисти підходять під цей критерій, бо це відомі обличчя", - сказав він. 

Чоловік також пояснив, що зірки, які залишилися в тилу, на його думку, приносять більше користі. 

Відео дня

"Артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні", - зазначив він. 

Дмитро зауважив, що артисти є свого роду бізнесом. Отже, вони платять податки та допомагають країні. 

"Логіка така: держава не витрачає на них ресурс, а навпаки, діяльність цих людей є ресурсом для перемоги всіх", - висловився співак.

Дмитро також додав, що часто їздить на фронт до військових з концертами. 

Фото фейсбук Дмитра Шурова

Нагадаємо, нещодавно співак Гарік Кричевський заявив, що артистам потрібно давати "бронь" від армії. Він наголосив, що співаки мають писати музику, давати концерти, виступати перед людьми та військовими, аби вони психологічно розвантажувалися.

Вас також можуть зацікавити новини: