Дмитру Комарову-38 / instagram.com/komarovmir

Сьогодні, 17 червня, українському телеведучому Дмитру Комарову виповнилося 38 років. Глядачі знають його як незамінного ведучого тревел-шоу "Світ навиворіт", але мало хто знає, як він починав свою кар'єру.

Ще до появи цієї програми Комаров відвідав понад 20 країн. Під час відпочинку в Таїланді він зрозумів, що хоче не тільки сам дивитися на всі принади світу, але і показувати їх іншим. Так і з'явилася ідея створити програму "Світ навиворіт". 

І з цього моменту його життя змінилося на "до" і "після". Спонсори не хотіли давати гроші на першу експедицію, бо боялися провалу. Тому Дмитро і оператор Олександр Дмитрієв вирішили поїхати в Камбоджу своїм коштом. І хто б міг подумати, що це тревел-шоу стане настільки популярним?

Відео дня

Читайте такожНадя Дорофєєва похизувалася ідеальною фігурою в бікіні (фото)

Перший випуск на "1+1" вийшов в 2010 році. Цей сезон був присвячений Камбоджі. Варто відзначити, що Комаров в своїй програмі показує не тільки принади життя в різних країнах, а й пекельну сторону. При цьому він завжди говорив про те, що тільки в Україні почувається вдома. А ось Камбоджа та Індія - це його улюблена "екзотика".

Крім успішної кар'єри телеведучого Комаров ще й відмінний чоловік. У травні 2019 року він одружився на "Міс Україна 2016" і партнерці по "Танцям з зірками" Олександрі Кучеренко. Вінчання відбулося в православному храмі Єрусалиму, медовий місяць молодята провели на Мальдівах.

Крім того, зірка програми "Світ навиворіт" займається благодійністю. Разом зі співачкою Надею Дорофєєвою він допомагає хворим діткам. 

Вас також можуть зацікавити новини: