Єфросиніна показала особисте фото з чоловіком / фото instagram.com/mashaefrosinina/

Популярна українська телеведуча Марія Єфросиніна і її чоловік Тимур Хромаєв показали, як провели недільний вечір вдома. Оскільки зараз багато людей хворіють, то подружжя вирішило самоізолюватися і скасували всі заходи. 

На своїй сторінці в Intsgram зірка опублікувала чорно-біле селфі, на якому вона позувала в худі власного бренду. Волосся зібрала ззаду і наділа на голову пов'язку, а обличчя її було без макіяжу. Чоловік Єфросиніної сидів поруч з нею у футболці. Обидва мило посміхалися і смакували червоне вино.

У підписі до фото ведуча зазначила, що вони здорові, але догляд за дітьми ніхто не скасовував, тому займаються домашніми справами.

Відео дня
Єфросиніна з чоловіком вдома / фото instagram.com/mashaefrosinina/

"Чесно вирішили з Тимуром хряпнути, щоб всі, нарешті, вже були здорові! Ні-ні, ми з Тимуром в порядку (тьху-тьху), але ділимо чергування по догляду за дітьми - крім ковіду і грипу не скасувалися ж старі звичні дитячі головняки", - написала Єфросиніна.

Раніше Єфросиніна з лікарняної палати повідомила про хворобу сина Олександра.

"Не дуже люблю афішувати проблеми зі здоров'ям моїм або моїх дітей. Але і удавати, що ми сім'я, в якій ніхто не хворіє і нічого не відбувається – це безглуздо", - поділилася зірка.

За словами зірки, з сином зараз все добре. Йому проводять планову процедуру, проте зірка все одно дуже хвилюється.

Вас також можуть зацікавити новини: