Наразі Ален Делон не скаржиться на проблеми зі здоров'ям / Фото Getty Images

Донька легенди французького кіно Алена Делона – Аннушка Делон – показала фото свого батька. Актор заспокоїв шанувальників та повідомив, що наразі почувається добре.

На своїй сторінці в Instagram Аннушка опублікувала світлину 88-річного Делона, яку вона зробила декілька днів тому. Донька знаменитості поділилася, що вони з батьком мали нагоду провести спільний час за сніданком.

"У п'ятницю зранку я сфотографувала тата. Собі на згадку. Поснідавши з ним, я відчула невимовну вдячність. Гадаю, що він тут гарний. Своїм вічним сталевим бойовим яскравим поглядом і блакитними очима він надає мені неймовірної сили. Я показала йому це фото, він вирішив, що воно чудове. Настільки чудове, що я запитала його, чи можу поділитися ним з вами, його аудиторією, яка турбується про нього. Отже, за його згодою, ось воно", – написала під фото Аннушка.

Відео дня
Скріншот Instagram

На додаток, Ален розповів про своє самопочуття. Актор вказав, що наразі не скаржиться на жодні проблеми зі здоров'ям. Він закликав шанувальників "не хвилюватися".

До слова, Алена Делона було визнано недієздатним. Таке рішення ухвалив суд Франції. Зірку помістили під посилену опіку через суперечки з його дітьми. Відтак, 88-річний актор не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомим майном.

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги перед Україною".

Вас також можуть зацікавити новини: