Зірка записала щемливе відео, в якому закликала світ донатити для України / Скріншот Instagram

Габріель Картеріс, яка зіграла роль Андреа Цукерман у легендарному американському серіалі "Беверлі-Гіллз 90210", записала ролик, у якому висловила підтримку Україні у війні з Росією.

Актриса закликала увесь світ донатити на потреби ЗСУ та відбудову України. Крім того, вона звернулася до всіх українців:

"Я хочу, щоб ви знали, що ви не самі. Люди в усьому світі бачать, з якою хоробрістю і силою ви боретеся, захищаючи наші спільні цінності - демократію та свободу".

Відео дня

Знаменитість звернулася до світу із закликом пам'ятати про цілодобову боротьбу України зі збройною агресією Росії. Крім того, вона попросила усіх іноземців, щоб ті вимагали у світових лідерів допомоги для українського народу.

"Людям в усьому світі, які бачать це відео: благаю вас, зверніться до своїх лідерів. Будьте з нами і допоможіть зупинити це безумство, поки ще не пізно. Ви запитаєте: "Як допомогти?" Ви можете жертвувати кошти на українські ініціативи, такі як UNITED24. Разом ви можете допомогти покласти край корупції та репресивному режиму, який контролює Росію і загрожує миру в усьому світі. Якщо не зараз, то коли? Якщо не ми, то хто? Дякуємо вам", - наголосила акторка. 

Нагадаємо, раніше співак-воїн Yarmak розповів про ліквідацію російських ворогів на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: