Віктор Розовий став на захист України з початку війни / фото інстаграм Віктора Розового

Дружина колишнього учасника "Ліги сміху" Віктора Розового, який нещодавно отримав складну травму голови на фронті, розповіла про його стан. 

Вона зазначила, що чоловік досі знаходиться в лікарні. Як тільки йому стане краще, своє лікування він буде продовжувати за межами України. 

"Наразі Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Дякуємо усім за питання у дірект, але відповідати кожному можливості немає. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе", - написала Ольга в Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз Ольги

І додала, що на гроші, які збирали на лікування Віктора, вони також придбали техніку для військових. Тому дівчина подякувала всім за допомогу та підтримку. 

"За згодою Віктора, ми придбали для бійців 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр прилади нічного бачення. Хлопці з 2 і 3 роти першими надали Віктору первинну допомогу. Патрік, Дід, Гун, Ісус, дякуємо вам за врятоване життя",- додала дружина Розового.

Що відомо про Віктора Розового

До війни Віктор Розовий був коміком, а після початку повномасштабного вторгнення поповнив лави ЗСУ. Він був у штурмовій бригаді та воював на Херсонському та Бахмутському напрямках.

Проте 21 березня стало відомо, що під час виконання бойового завдання він отримав тяжке осколкове поранення голови. Чоловік був у важкому стані. Лікарі зробили все можливе, аби врятувати життя військового. 

Нагадаємо, раніше відома українська ведуча розповіла про чоловіка в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: