Кравець і Зеленська-близькі подруги / колаж з фото

Актриса і телеведуча Олена Кравець багато років дружить з родиною президента України Володимира Зеленського. Більш того, вони є кумами. Однак з початком повномасштабного вторгнення їхні стосунки сильно змінилися.

Якщо раніше вони часто бачилися і проводили разом час, то зараз - ні. Як розповіла Кравець в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.uа "Наодинці", вона дуже сумує за Зеленськими і думає про них кожен день.

При цьому вона не хоче їх відволікати розмовами і посиденьками від важливих справ, які звалилися на них через російську агресію.

Відео дня

"Я бачу втомлені очі, нескорену душу і дух. Я думаю про них з Оленою щодня. Я не розумію і не можу собі усвідомити, тому що це нелюдське навантаження, яке доводиться витримувати йому і його родині. Я не спілкувалася з ними вже дуже давно. Я не знаю, який вигляд зараз мають діти, яких я бачила, які росли на моїх очах. Я не знаю, як вони, і я не можу цього знати, бо не маю доступу. Я сподіваюся, що він хоча б іноді може посміхнутися через дітей, тому що це людина, яка завжди це робила", - висловилася актриса.

Кравець додала, що обов'язково зустрінеться з президентом і першою леді після нашої перемоги. Вона каже, що довго буде їх обіймати.

"Я дуже сумую за минулим і за їхньою родиною. Я часто уявляю, як ми зустрінемося після перемоги. Мені здається, я буду дуже довго його обіймати, а потім Олену", - зазначила знаменитість.

Нагадаємо, раніше Кравець розповіла, що змінилося в Олені Зеленській під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: