Катерина Варнава змінилася до невпізнання / instagram.com/kativarnava

Російська телеведуча Катерина Варнава колись була напарницею Сергія Притули в шоу "Хто зверху". Але після того, як її замінила на цій посаді Леся Нікітюк, про неї майже нічого не чути.

Однак знаменитість продовжує вести світський спосіб життя. Вона знімає комедійні ролики, публікує фотографії і... живе в Росії. У перший день повномасштабного вторгнення Варнава сказала, що їй соромно і боляче, що переможців у цій війні не буде, якщо все так і продовжиться.

Але це не заважає їй залишатися в країні-агресорі і ділитися позитивними фотографіями з шанувальниками. Так, цього разу вона постала на одній з вулиць Москви в діловому костюмі. Користувачі мережі відзначають, що Варнава дуже змінилася. 

Відео дня

Крім того, в ЗМІ поширюється інформація про те, що Катерина могла зробити пластичну операцію.

"Невпізнанна Катерина Варнава. Пластика? Косметолог?" - пишуть у Telegram-каналі "НеМалахов".

Катерина Варнава змінилася до невпізнання / instagram.com/kativarnava

Чим відома Катерина Варнава

Катерина Варнава - російська актриса театру, кіно і телебачення, телеведуча. У 2014 році стала ведучою проекту "Хто зверху?", замінивши Ольгу Фреймут. Залишалася ведучою цього шоу до 2017 року, поки їй не заборонили в'їзд в Україну за відвідування незаконно анексованого Криму. У березні 2019 року Міністерство культури України включило її до переліку людей, які становлять загрозу для національної безпеки. 

Що Варнава говорить про війну в Україні

"Мені дико страшно від ЗМІ і тих людей, хто каже, що раді початку всього цього, з гордістю коментують і підтримують події, що відбуваються, називаючи це "захистом" і "звільненням"... Захистом від кого? Від моїх друзів, які там живуть? Нас очевидно взяли в "заручники" чиїхось амбіцій, і ви цьому радієте? Мені страшно від того, з якою легкістю влада готова відмовитися від відносин з усім світом і не думає про нас... Не питають нас... Страждають прості громадяни, і я не розумію, в чому логіка", - говорила телеведуча.

Вас також можуть зацікавити новини: