Пугачова захопила мережу / скріншот

Відома співачка Алла Пугачова не перестає дивувати своїх фанатів змінами в зовнішності. Цього разу в мережі захопилися її кольором волосся.

Все життя Примадонна обирала  "солом'яний" колір пасом, але недавно вона перейшла на "скандинавський" блонд. І, треба сказати, їй він дуже личить. На підтвердження цих слів - коментарі під опублікованим її чоловіком Максимом Галкіним відео.

Читайте також"Добре збереглася": Алла Пугачова вийшла у світ в стильному образіНа записі Алла Борисівна буквально світиться від щастя і має дуже молодий вигляд. Останнє завдяки екстремальному схудненню Пугачової та новій зачісці. Артистка відмовилася від звичних кучерів на користь прямого волосся. А ще чубчик "відмінусував" одразу кілька років.

Відео дня

У кадрі Примадонна показалася в образі total black, підкресливши талію широким поясом. На ній стильна чорна куртка-косуха і такого ж кольору міді-спідниця. Поруч з "жінкою, яка співає" її діти та чоловік.

"Аллочка - красуня", "Алла неймовірно красива", "Який гарний колір волосся", "Вона взагалі не старіє?"- пишуть в коментарях під відео Галкіна.

Алла Пугачова: відома співачка

  • Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, до її репертуару входить понад 500 пісень, а дискографія нараховує 19 студійних альбомів. 
  • У 2010 році Примадонна припинила гастрольну діяльність, проте досі випускає нові пісні.
  • Заміжня за Максимом Галкіним. У неї дві доньки й син. Дітей-двійнят Галкіну і Пугачової народила сурогатна мати.