Нова зачіска Хіменеса-Браво розділила його фанів на два "табори" / фото - instagram телеведучого

Відомий кулінар та телеведучий Ектор Хіменес-Браво спантеличив фанів. Довгий час він носив стильну зачіску, а нині раптово вирішив змінити імідж.

Так, Хіменес-Браво розмістив на своїй сторінці в Instagram нові відео, у яких він майже "під нуль" поголив волосся. Сам кулінар помітно нервував. Він з нетерпінням чекав на результат свого експерименту та здивовано дивився у дзеркало, коли побачив, яким він став.

Нова зачіска Хіменеса-Браво розділила його фанів на два "табори". Перші пишуть, що ведучому набагато краще з поголеним волоссям. Такі коментатори зазначили:

  • "Екторе, дуже вам личить, схожі на Залужного!"
  • "Ви красень з будь-якою зачіскою"
  • "Екторе, ви красунчик, бо колумбійський українець, справжній патріот".

Інші ж коментатори вважають, що Хіменесу-Браво не потрібно було стригтися. Вони жартують та вимагають, аби кулінар "повернув усе, як було". Такі коментатори пишуть:

  • "Ні, тобі не личить... Вибач, друже... З волоссям було краще та мав молодший вигляд! Це правда! Ще раз вибач"
  • "Що ви наробили? Мені аж сумно стало!"
  • "Готуєтеся до зйомок нового "Форсажу"?".

Сам Хіменес-Браво, судячи з його подальшої реакції на відео, усе ж залишився задоволеним. Він звикає до нової зачіски та навіть жартує, що нині він "сексі".

Нова зачіска Хімінеса-Браво - відео

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Хіменес-Браво отримав почесну нагороду від Залужного. Він виступає проти путінської агресії та підтримує нашу країну. Тому кулінар вивчає українську та показує, як йому дається нова мова.

Вас також можуть зацікавити новини: