Олена Кравець / instagram.com/lennykravets

Українська актриса комедійного жанру Олена Кравець вирішила поставити на паузу своє творче життя і роботу в "Кварталі 95" через проблеми зі здоров'ям.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній знаменитість нагадала, що у неї кропив'янка. Останнім часом хвороба почала прогресувати, тому Кравець було некомфортно перебувати в кадрі.

Олена уточнила, що поки не знає, коли повернеться до зйомок. Однак вона вдячна колегам, що поставилися до її рішення з розумінням.

"Я взяла паузу, але поки не знаю, на який термін. Мені було дуже приємно, що всі мене зрозуміли. Вони знають мене вже багато років і бачили, що зі мною відбувається", - сказала Олена.

Зараз же Кравець є ведучою проекту "Тихий вечір". Вона розповіла, що з початком повномасштабної війни цінність кожного дня зросла, і вона не хоче проживати не своє життя.

Олена Кравець була незмінною учасницею "Кварталу 95"

Олена Кравець приєдналася до команди "Кварталу 95" у 2000 році. 2005 року з'явилася телепередача "Вечірній квартал", де Олена зображала Юлію Тимошенко, Надію Савченко, Олега Винника та інших. У 2015-2019 роках разом із Володимиром Зеленським знімалася у серіалі "Слуга народу" на посаді голови Національного банку України, а згодом - прем'єр-міністра.

Всі ці роки вона була незмінною учасницею "Кварталу", проте через хворобу змушена була поставити участь у проекті на паузу.

Нагадаємо, раніше Олена Кравець згадала, як застрягла в ліфті з дітьми.

Вас також можуть зацікавити новини: