Еліна Світоліна нещодавно відсвяткувала день народження / instagram.com/elisvitolina

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла в інтерв'ю Каті Осадчій, що чоловік-іноземець, тенісит Гаель Монфіс подарував їй на день народження браслет Cartier.

За словами спортсменки, вона обожнює браслети. Але точну вартість подарунка від чоловіка вона не знає.

"Світська" телеведуча також поцікавилася, чому пара вирішила одружитися в Швейцарії і чи планують закохані поповнення в родині.

Так, Світоліна розповіла, що весілля в Швейцарії було тому, що саме там живе Гаель. На церемонії були присутні тільки найближчі люди. Що стосується народження дитини, то поки таких планів у них немає.

Читайте також"Бомба": Настю Каменських у новому образі переплутали з Кім Кардашьян"Всі наші плани зараз спрямовані на спорт", - сказала Світоліна.

Нагадаємо, чоловік Еліни Світоліної не тільки вручив їй подарунок на день народження, але і зворушливо привітав її в Instagram.

"З днем народження, моє кохання! З того дня, як ти увійшла в моє життя, ти стала причиною, через яку я дихаю. Ти - зірки в моєму небі. І я б не хотів, щоб було інакше. Ти - любов всього мого життя", - написав ніжний текст Монфіс на своїй сторінці в соцмережі 12 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: