Анастасія Заворотнюк до хвороби / bzns.media

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з раком мозку, вперше за довгий час виклала фото з мамою.

Архівний знімок вона опублікувала в Instagram.

"2017 рік. Момент абсолютного щастя відображений на цьому, дорогому мені, знімку. Я люблю тебе», - підписала вона фотографію.

Відео дня
Фотографія зроблена ще у 2017 році - до хвороби Анастасії Заворотнюк / фото Анна Заовротнюк/Instagram

"Останні два роки були найважчими в моєму житті. Будь-яка людина, яка коли-небудь стикалася з серйозною хворобою дуже близької людини, зрозуміє мене зараз. Мені неймовірно важко, але я не хочу, щоб мене шкодували», - написала Анна під фотографією.

Дочка Заворотнюк поскаржилася на журналістів, які хочуть випитати у неї будь-яку інформацію про стан матері, і сказала, що занадто любить свою маму, щоб розповідати ЗМІ про її стан.

Читайте такожДонька онкохворої Заворотнюк розповіла про стан матері

"Мені набридли журналісти, що дзвонять, набридли люди, які пишуть мені «у тебе ж все в порядку, ви вигадали хворобу, досить піаритися», набридли нескінченні запрошення на програми, шоу, набридли пропозиції заплатити мені купу грошей за інтерв'ю. Навіть після своєї відмови, я відчуваю весь цей бруд на собі", - написала вона.

Також Анна повідомила, що ходить до психолога, щоб впоратися з трагедією.

«Це мій біль. Мій біль кожен день, кожну хвилину зі мною, Він нікуди не йде. Величезна діра в грудях. Вона стає то менше, то заповнює все тіло. Я займаюся з психологом і намагаюся впоратися з цим ударом долі як можу», - зазначила вона.

Що відомо про онкологію Заворотнюк:

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу у Анастасії Заворотнюк і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "пропала" з соцмереж

У травні 2020 року в Росії вперше на всю країну офіційно оприлюднили діагноз Заворотнюк - гліобластома. Це сталося на нараді Путіна і співробітників Інституту молекулярної біології РФ