Крістіна Агілера / instagram.com/xtina

Знаменитості настільки віддані своїм шанувальникам, що виходять на сцену в будь-якому стані. Під час концертів вони віддаються по повній, запалюють стадіони і вражають курйозними ситуаціями. Детальніше про зіркові ганьби читайте на УНІАН.

Софія Уриста

Нещодавно весь світ облетів ролик, на якому співачка Софія Уриста помочилася на свого фаната. Дівчина вивела молодого чоловіка на сцену, поклала його на спину, встала над ним, зняла штани і пустила струмінь сечі. Таким чином вона хотіла "розширити межі на сцені", але пізніше зрозуміла, що її вчинок не оцінили. В результаті співачка вибачилася перед шанувальниками.

Софія Уриста / instagram.com/sophiaurista

Ферджі

Екс-солістка The Black Eyed Peas Ферджі одного разу теж потрапила в подібну ситуацію. Зірка не встигла сходити в туалет перед виступом і обмочилася прямо на сцені. Фанати помітили її мокрі штани і пізніше висміяли цю ситуацію в мережі.

Відео дня
Ферджі / instagram.com/fergie

Крістіна Агілера

Воістину неприємний інцидент стався під час виступу Крістіни Агілери. У найбільш невідповідний момент у співачки почалася менструація, і по її ногах потекли рясні виділення. Звичайно, це привернуло увагу громадськості і в мережі з'явилися фото.

Крістіна Агілера / instagram.com/xtina

Джастін Бібер

Під час одного з концертів з Джастіна Бібера почали злітати штани. Він нахилився, щоб підтягнути їх, але впав. Ще один курйоз з його участю стався іншим разом, коли Джастіна знудило прямо на сцені. Пізніше він пояснив, що виною тому стало молоко, яке він випив напередодні.

Джастін Бібер / instagram.com/justinbieber

Брітні Спірс

Відверта Брітні Спірс не приховує свої апетитні форми. Але одного разу їй все-таки стало ніяково. Під час концерту у неї розстебнувся боді, під яким не було спідньої білизни. Танцівник одразу спробував виправити ситуацію, але у нього, на жаль, не вийшло.

Брітні Спірс / Фото REUTERS

Нагадаємо, раніше відомі чоловіки назвали топ-5 найкрасивіших співачок України.

Вас також можуть зацікавити новини: