Актор став дуже популярним після виходу серіалу / Кадр із серіалу "Гра в кальмара"

Південнокорейському акторові серіалу "Гра в кальмара" О Йон Су висунули обвинувачення у сексуальних домаганнях. Про це заявили у п'ятницю судові чиновники, повідомляє агентство Yonhap.

У четвер відділення Соннамської районної прокуратури Сувона висунуло 78-річній знаменитості без затримання звинувачення у тому, що в середині 2017 року він неналежно доторкався до тіла жінки.

Повідомляється, що ймовірна жертва подала скаргу до поліції на О Йон Су ще в грудні минулого року. Але у квітні правоохоронці закрили справу без висунення будь-яких звинувачень акторові, а пізніше прокуратура відновила розслідування на прохання ймовірної потерпілої.

Відео дня

Повідомляється, що у ході слідства прокуратури Південнокорейський актор заперечував всі звинувачення.

О Йон Су прославився після виходу "гри в кальмара"

О Йон Су відомий за роллю О Іль Нама, учасника змагань під номером 001 у нашумілому серіалі "Гра в кальмара". У 2022 році він удостоївся "Золотого глобуса" як найкращий актор другого плану в корейському шоу.

"Гра в кальмара": сюжет мегапопулярного серіалу

За сюжетом серіалу "Гра в кальмара", групу з 456 невдах, які заборгували величезні суми, запрошують взяти участь у захопливому квесті, обіцяючи немислимий грошовий приз. Пошарпані життєвими обставинами, ці люди погоджуються і потрапляють на закриту територію. І тут починається найстрашніше в гонитві за 38 мільйонами доларів. Кожна, здавалося б, нешкідлива і дитяча гра перетворюється на змагання на виживання в прямому сенсі. Всім нам знайома розвага "Тихіше їдеш – далі будеш" закінчується в першій серії серіалу жорстоким розстрілом "слабких".

Вас також можуть зацікавити новини: