Гуморист у важкому стані / скриншоти

Гуморист Антон Молодецький, який брав участь у шоу "Розсміши коміка", потрапив у серйозну ДТП. Артист їхав разом зі своєю дружиною на таксі. У цей момент у машину на великій швидкості "влетіла" інша автівка.

Про жахливу ДТП з гумористом на своїй сторінці в Instagram повідомила блогерка Сабіна Мусіна. Вона розповіла про стан коміка та його дружини.

Гуморист з "Розсміши коміка" потрапив у жахливу ДТП / скриншот

"Антон дуже важкий. Дуже. Іра стабільна, перелом ноги, спини, струс, рвані рани", - написала блогерка.

Відео дня

Окрім цього, Мусіна вже відвідала лікарню, де перебувають постраждалі. Блогерка була обурена тим, що у сусідній палаті перебуває водій, який "влетів" у таксі з гумористом. За словами Мусіної, чоловік їхав на швидкості 230 кілометрів у годину.

Мусіна відвідала лікарню, де перебуває гуморист та водій, який спричинив ДТП / скриншот

Блогерка вже забрала дружину гумориста до іншої лікарні. Вона сказала, що не буде розповідати, де саме нині перебуває жінка, адже з нею вже намагалися поговорити люди, що хочуть "зам'яти" справу.

Дружину коміка забрали до іншої лікарні / скриншот

Хто такий Антон Молодецький

Гуморист брав участь у 18-му сезоні шоу "Розсміши коміка". Він зумів розвеселити Євгена Кошового та Юрія Ткача. Молодецький, який працює ведучим та проводить весілля, жартував про наречених та стосунки між чоловіками та жінками. 

Вас також можуть зацікавити новини: