Українські зірки відреагували на цинічну атаку РФ / колаж УНІАН

Російські окупанти 29 грудня завдали масованого удару по містах України. Українські зірки відреагували на криваву атаку РФ і поділилися своїми реакціями на нову ракетну атаку.

Леся Нікітюк

Відома українська ведуча і блогер Леся Нікітюк під час масованого ракетного удару перебувала в "укритті". Вона опублікувала фото, на якому видно на підлозі подушку і ковдру, а поруч її вірний пухнастий друг.

"А я вам кажу, що вигрибемо! Тримайтеся, мої дорогі люди, не забуваємо підтримувати наші ЗСУ! Слава Україні!"- написала зірка.

Відео дня
'Хочу, щоб всі вони зникли': реакція зірок на цинічну атаку РФ на міста України

Монатік

Дружина популярного співака Монатіка разом з дітьми ховалася від російських ракет на паркінгу.

"Дякую нашим неймовірним силам ППО. Найщиріші співчуття родинам загиблих та постраждалих... скільки горя... Господи, ну коли цьому прийде кінець! Молимося за мир в Україні. Слава Україні", - написала Ірина.

Також вона залишила короткий запис: "Хочу, щоб всі вони зникли".

'Хочу, щоб всі вони зникли': реакція зірок на цинічну атаку РФ на міста України

Оля Цибульська

Українська співачка перебуває у Львові. Артистка показала, як разом з сином спустилася в бомбосховище.

"Страшна ніч. Знову прильоти по нашим містам, нашим населеним пунктам. Я вийшла з поїзда, а начальник поїзда подарувала мені цілий пакет чаю, привітала з Новим роком. Я розчулилася до сліз, як поруч життя і смерть ходять з нами. Бережіть себе", - написала Цибульська.

'Хочу, щоб всі вони зникли': реакція зірок на цинічну атаку РФ на міста України

Надя Дорофєєва

Улюблена співачка українців різного віку лаконічно відреагувала на атаку Росії. Вона опублікувала в сторіс фото російських ударів і написала: "Оце ранок. Тримаємось".

'Хочу, щоб всі вони зникли': реакція зірок на цинічну атаку РФ на міста України

Алексєєв

Артист також не опинився осторонь і емоційно відреагував на удари по містах України.

"Ліцей, пологовий будинок, жили будинки, ТЦ... неповний список цілей сьогоднішньої масованої терористичної атаки з боку кривуватих і божевільних російських військових злочинців по всій території України! Напередодні Нового року всьому світу знову нагадали, як виглядає справжнє зло. Вершать його справжні ентузіасти своєї справи, які отримують задоволення від цього процесу. Людські страждання підживлюють їх садистську сутність. У телеграм-каналах позитивні смайли під новинами про влучання в житлові будинки від патріотично налаштованих громадян, що знемагають від недуги під назвою – пропаганда. Всі ці нелюди сьогодні щасливі, їм символічно піднесли великий подарунок під новорічну ялинку. Будуть з піною біля рота насолоджуватися святковим телешоу і потопати в своїй величі та "побєдобєссії", - написав гнівний пост співак.

'Хочу, щоб всі вони зникли': реакція зірок на цинічну атаку РФ на міста України

Атака Росії на Україну 29 грудня 2023 - реакція інших зірок

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася, що під час масованого удару Росії по Києву сьогодні, 29 грудня, бачила моторошне видовище. Вона розповіла, що у неї "на очах вибухнуло щось велике", і уламки впали на її берег.

Також відреагував і український хореограф Влад Яма, який з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну виїхав до США і перебуває в Маямі. 29 грудня близько 8:00 години він виклав цинічний пост. Так, на сторінці ями з'явилося відео, на якому знята палаюча свічка, і підписав його коротко - "друзі, зі мною все норм)". 

Вас також можуть зацікавити новини: