Солістка гурту Go_A відповіла Іво Бобулу / фото instagram.com/monokatee

Солістка українського електрофолк-гурту Go_A Катерина Павленко відреагувала на закиди народного артиста України Іво Бобула, який заявив, що вона "ніхто та звуть її ніяк".

Про це пише ТСН.

"Я вважаю, що кожен має право на свою думку, яка є результатом особистого досвіду. Я маю велику повагу до артистів, які стояли на основі формування музичної естради ще в молодій незалежній Україні. На їхніх піснях росли покоління, формувалися світогляди, але не варто випускати з уваги те, що цінності слухачів змінюються, і зараз це відбувається швидше, ніж будь-коли", – зазначила співачка.

Павленко вважає, що "застарілі стратегії більше не працюють":

Читайте також"Я так люблю": солістка Go_А відверто розповіла про залицяння лесбійок"Артистам нового покоління важливо відчувати, що саме потрібно сучасному слухачеві".

Іво Бобул розкритикував солістку Go_A: подробиці скандалу

На початку жовтня український артист Іво Бобул висловив свою думку про солістку групи Go_A, яка цього року на Євробаченні посіла п'яте місце, Катерину Павленко.

"Що вона зробила для української культури? Скажіть мені. Що, заспівала "Конопельку"? А вона як співачка хто? Ніхто та звуть її ніяк", - сказав він у програмі ЖВЛ.

Вас також можуть зацікавити новини