Боня осквернила честь Віри Брежнєвої / колаж з фото

Російська блогерка і ведуча Вікторія Боня розповіла про минуле української співачки Віри Брежнєвої. За її словами, артистка нібито займалася ескортом. 

Боня переказала свій давній діалог з другом на цей рахунок, проте не навела жодного факту, який підтвердив би її слова.

"Я розвію її образ. Друг, молодий і багатий хлопець, сказав: "Я завжди мріяв переспати з Вірою Брежнєвою!" І моя дуже близька людина відповіла: "Слухай, а Віра працює, але тільки вона за бажанням. Коштує 100 тисяч доларів". Це було в 2011 році. Віра хоче в подарунок годинник. Тобто пропонувалося подарувати спочатку годинник, який коштує по 70 тисяч доларів, і вона прийде на побачення. Якщо Віра захоче, то тоді піде далі. Якщо людина не сподобається, тоді - ні", - видала Боня.

Відео дня

Вона додала, що в підсумку її друг відмовився від побачення з Брежнєвою.

"Коли друг дізнався, який годинник вона попросила, плюс ще сто тисяч без гарантій, сказав: "Спасибі, до побачення", - розповідає Боня.

За словами блогерки, в той момент артистка перебувала у шлюбі з Михайлом Кіперманом, якого днями оголосили в розшук в Україні.

Можливо, такі слова Боні пов'язані з тим, що Брежнєва на початку повномасштабного вторгнення виїхала з Росії до Польщі, де допомагала українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: