Клеман Гійом / Скріншот YouTube

Французький танцюрист балету Клеман Гійом, який випустився з Академії балету в Нідерландах, зараз виступає з балетом Національної опери України. 

26 січня він грав у виставі "Сифільда", яка відбулася в Києві. На сайті Нацопери його називають "запрошеним художником".

фото twitter.com/sashun4a

Варто відзначити, що Гійом завжди мріяв виступати в Росії, про що неодноразово говорив у своїх інтерв'ю. У 2022 році він таки виступив у країні-агресора, а потім розхвалив країну, яка вбиває українців та знищує наші міста.

Відео дня

"Упевнений, що найкращі танцівники - росіяни. Танцювати перед знаменитими артистами - щастя і везіння. Ніяких страхів не відчував, я - артист балету, і мріяв потрапити в Росію на конкурс. Ця головна мета мене вела", - сказав Гійом.

фото twitter.com/sashun4a

Як відреагували в мережі

  • "Щось я перестав розуміти. Національна опера України ставить лібрето за участю типа, який у травні 2022 року їздив до Росії і розповідає, яка прекрасна і чудова російська культура? І все це в Києві?"
  • "Гірше тільки те, що солісти Національного театру опери та балету створили трупу Grand Kyiv Ballet і їздять на гастролі з "Лебединим озером", популяризуючи російську культуру і вважаючи, що це ок"
  • "Це повний треш. Вони його мінімум в три вистави запхали в найближчі два тижні. І це при тому, що їхні співробітники на фронті, а одного р*сня взагалі вбила"

Нагадаємо, раніше чоловік Катерини Кухар потрапив у гучний скандал через російську культуру.

Вас також можуть зацікавити новини: