Лікарка порадила Jerry Heil їсти рибу та сало / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка Jerry Heil, яка вже багато років вегетаріанка, після сеансу масажу у лікарки пообіцяла з’їсти сало, якщо не буде харчуватися за її вказівками.

Про це вона написала у своєму Instagram.

«У мене все. Ладно, не все. У мене є принципи, що стосується веганства. Я зробила це, щоб змотивувати себе харчуватися за вказівками лікаря та робити дихальні практики (бо це близько години щоранку). Буду звітувати вам. І якщо це не буде ефективним – тато власноруч нагодує мене свіженьким (салом). Він давно мріяв», – зазначила співачка.

Відео дня

За її словами, нещодавно вона побувала на сеансі масажу, під час якого почула шокуючий вердикт від лікарки, що сироїдіння шкідливе для її здоров’я:

«Якщо трабли (проблеми) вже були до переходу на живе харчування, варто повернутися до сала… типу спочатку налагоди все на м’ясному харчуванні та лише тоді повертайся до свого сироїдіння, і то не варто. Краще їж рибу, сало. І сало. І рибу».

Але, попри поради лікарки, Jerry планує не дуже радикально змінювати свій раціон: «Будемо з вами разом слідкувати за результатами – це прямо дуже цікаво! А уявляєте, якщо на м’ясо перейду?».

Вас також можуть зацікавити новини