Аліна Кабаєва / Скріншот

Президент Росії Володимир Путін ретельно приховує своє особисте життя. Його екс-дружину Людмилу практично ніхто не бачив, на публіці вона майже не з'являлася. Інформації про неї немає.

Відомо лише те, що під час їхнього шлюбу у Путіна були коханки і не одна. Серед них гімнастка Аліна Кабаєва, яка, за даними ЗМІ, народила йому дітей, а під час війни в Україні ховалася за кордоном.

Днями Кабаєва з'явилася в ефірі пропагандистської програми "Время". Дівчина постала перед публікою в рожевій сукні з георгіївською стрічкою, а позаду неї був символ війни в Україні "Z".

Відео дня

Але користувачі мережі звернули увагу на інше. На безіменному пальці правої руки у Кабаєвої виблискувала обручка. Також вона доповнила образ сережками з перлами. Втім, ні сама Кабаєва, ні Путін ніяк не коментують особисте життя. 

Аліна Кабаєва / twitter.com/KermlinRussia

Варто відзначити і те, що користувачі мережі помітили у ймовірному весіллі Путіна і Кабаєвої хороший знак для України. Вони згадали історію Єви Браун і Гітлера. У 1945 році "фюрер" освідчився своїй коханій. Одружилися вони в бункері, а наступного дня після весілля їх тіла знайшли мертвими.

Нагадаємо, раніше Аліна Кабаєва здивувала змінами в зовнішності.

Вас також можуть зацікавити новини: