Великий показав, як Пєсков вдає, що не розуміє, про що йде мова / колаж УНІАН, фото REUTERS, скріншот

Гуморист Юрій Великий випустив нову пародію. Цього разу він підняв і без того гучну тему, яка цікавить багатьох вже декілька днів - чи живий Рамзан Кадиров. Комік показав, як на це питання відповідав би прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Пародист висміяв спроби представника президента РФ постійно тікати від прямих відповідей на питання. Великий показав, як Пєсков вдає, що не розуміє, про що йде мова.

"Ну ви ж розумієте, що це маячня? Люди, коли в комі, вони не ходять, вони лежать. Ні, я згоден, можна, звичайно, спробувати ходити лежачи, але ви ж розумієте, лежачи далеко не підеш, а якщо і підеш, то вже навряд чи повернешся", - видав Великий, пародіюючи Пєскова.

Також пародист показав, як би прес-секретар кривавого диктатора реагував на питання про те, чи правда, що Кадиров вже мертвий. Пєсков, як вважає Великий, точно почав би давати задню.

"Типун вам на мікрофон. Не знаю, звідки у вас такі відомості, але інформацію такого роду потрібно ретельно перевіряти. От якби мені особисто подзвонив Кадиров і сказав, що він помер, то я був би впевнений на 100%. Він людина слова і навряд чи став би мене обманювати. А так, думаю, що це все схоже на черговий цей... ІПСО", - жартував гуморист в образі Пєскова.

У підсумку все звелося до того, що Великий розкрив причину такої поведінки прес-секретаря. Пародист висміяв російських політиків, які нічого не можуть сказати без дозволу Путіна.

"Ну, я можу сказати. Як людина - він хороший політик. Ви ж розумієте, був би він поганим політиком, його б уже не було, будь він навіть хорошою людиною. А наскільки хороший він політик, у нас в країні це вирішує одна людина, у якої, до речі, є ще 3 дуже схожї на неї людини. І ось коли ця людина остаточно вирішить, живий Кадиров чи ні, ось тоді я вам із задоволенням і відповім на це питання. Так що приходьте за тиждень, може на той час щось вже проясниться", - резюмував Великий, пародіюючи Пєскова.

Що відомо про стан Кадирова

Нагадаємо, декілька днів тому в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Кадиров міг померти. Також почалися чутки про те, що навіть якщо він і живий, то нібито у важкому стані. Незабаром колишній віце-президент російської нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін заявив, що Кадирова ввели в штучну кому і викликали лікарів з ОАЕ.

При цьому в соцмережах лідера Чечні з'являються нові відео. Однак з ними явно щось не так.

Вас також можуть зацікавити новини: