Мало хто знає, як насправді виглядає актриса, яка зіграла Самару / скріншоти фільму"дзвінок"

Відомий фільм "Дзвінок", який вийшов ще у 2002 році і став одним з найпопулярніших трилерів того часу, досі залишається на слуху. Багато хто пам'ятає похмуру дівчинку Самару, яка була головною героїнею фільму. Її персонаж з'являвся в трилері у двох втіленнях - страшної і лячної дівчинки з волоссям, яка вилазила з колодязя, і сумної дитини з бездонними очима, яку втопили в тому самому колодязі.

Однак мало хто знає, який вигляд насправді має актриса, яка зіграла Самару. Вона вже виросла і стала дуже красивою жінкою. Дейві Чейз вже 32 роки. Вона активно вела соцмережі до 2017 року. Дивлячись на її фото, складно повірити, що це саме та зловісна Самара, яка так лякала глядачів багато років тому.

Зірка фільму жахів виросла і дуже покращала / фото instagram Дейві Чейз

Виявляється, до "Дзвінка" вона знімалася в серіалі "Сабріна - маленька відьма". Також актриса отримувала епізодичні ролі, а справжню славу їй принесло перевтілення в Самару.

Відео дня
Який вигляд має Самара з "Дзвінка" / фото instagram Дейві Чейз

Після цього вона озвучувала мультфільми і отримувала ролі в серіалах, таких як "C.S. I.: Місце злочину". Однак домогтися такого ж успіху, як у "Дзвінку", Чейз не вдалося. Її фільмографія обірвалася в 2018 році, після цього про актрису мало хто чув.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, як змінилися головні героїні "Сексу і міста".

Вас також можуть зацікавити новини: