Камалія в синьо-жовтій сукні з'явилася на червоній доріжці в Каннах / instagram @kamaliyaofficial

Співачка Камалія разом з чоловіком Мохаммадом Захуром вийшла на червону доріжку в Каннах. Найбагатша співачка України вразила своїм зовнішнім виглядом. Вона з'явилася перед публікою у вечірній синьо-жовтій сукні з напівпрозорими довгими рукавами. 

Її чоловік одягнувся в білу сорочку, синій піджак з жовтими вставками, а також доповнив образ синьо-жовтим метеликом. Вони мали дуже щасливий вигляд і посміхалися на камеру. 

Публіка звернула увагу не тільки на патріотичні вбрання подружжя, а й на те, що Мохаммад Захур ніжно обіймав свою дружину за талію. 

Відео дня

"Ми разом з Захуром представляємо Україну у всій її красі на Каннському міжнародному кінофестивалі", - написала Камалія.

Камалія і Захур в Каннах / скріншот

Розлучення Камалії

Нещодавно найбагатша співачка України заявила, що розлучається зі своїм чоловіком. Публіку ця новина приголомшила, оскільки Камалія і Захур здавалися ідеальною парою.

Однак після цього подружжя публікувало спільні знімки, а днем раніше зірка і зовсім радісно похвалилася сюрпризом, який для неї підготував Захур на день народження.

Вас також можуть зацікавити новини: