Говорити про можливий роман із зіркою «Мажора» Мирослава не стала / Instagram Мирослава Карпович

Ледь Павло Прилучний встиг оформити розлучення з Агатою Муценієце, як йому стали приписувати роман з колегою по акторському цеху Мирославою Карпович. Після цього дівчина зіткнулася з погрозами в свою адресу.

Журналісти видання "СтарХіт" з'ясували у артистки, що вона думає з цього приводу.

Схоже на зірку «Татусевих дочок» всерйоз ополчилися фанатки Прилучного, які вважають, що він повинен неодмінно повернутися до Муценієце.

Відео дня

Читайте також: "А можна у нормальному одязі?": екс-"віагра" Сєдокова засвітила грудей в купальнику з величезним розрізом (фото)

«Агата в сто разів краще, ніж ти!»; «Руки геть від Павла, у нього є сім'я!» — не вгамовувалися деякі користувачі Мережі. Мирослава до останнього не коментувала скандал, але сьогодні все ж таки зважилася на одкровення. За словами 34-річної артистки, за багато років роботи в шоу-бізнесі вона навчилася спокійно реагувати на негатив.

«Про погрози мені повідомили друзі дзвонили, цікавилися, чи все у мене добре, — розговорилася Карпович. — Знаєте, з роками я стала мудрою і не звертаю увагу на хейт. Найцікавіше, що всю пандемію я старалася, публікувала пости, і на мене підписався лише 10 тисяч людей. Після того як виник цей галас, на мене підписалося куди більше людей. Тобто мені для цього не довелося нічого робити! Так що спасибі недоброзичливцям за мою популярність!».

А ось говорити про можливий роман із зіркою «Мажора» Мирослава не стала. «Я принципово не розповідаю про те, що відбувається в моєму особистому житті. Тому давайте обійдемося без коментарів», — підкреслила вона.

Як повідомляв УНІАН, зірці "Татусевих дочок" погрожують розправою через чутки про роман з "мажором" Прилучним.

Нагадаємо, Павло Прилучний розлучився з Агатою Муценієце після дев'яти років шлюбу.