Коля Сєрга зізнався, кому належить його серце / Скріншот Instagram

Популярний український музикант, телеведучий Коля Сєрга, який від початку повномасштабного російського вторгнення служить в лавах ЗСУ, розповів про своє особисте життя. Співак зізнався, кому належить його серце зараз.

Коля Сєрга вже протягом двох років бореться з ворогами на фронті і наближає перемогу України. Музикант каже, що всі його думки зайняті війною. Співак зізнався, що зараз не перебуває у стосунках і, за його словами, він "навіть не думає про це".

Скріншот Instagram

Військовий переконаний, що відсутність другої половинки – це тимчасово, на період поки тривають бойові дії. Сєрга наголосив, що під час війни важливе не лише кохання, але й волонтерство.

"Я зараз дорівнюю своїй справі. Саша Чемеров співав такі рядки: "Більше мене нема, замість мене – війна". І це непогано. Це такий період і він необхідний. Це допомагає мобілізувати всі свої зусилля й думки. Моє серце не може бути вільним, у ньому є велика країна. Напевно, це і є вільне серце", – зазначив Коля Сєрга.

Нагадаємо, раніше Коля Сєрга зізнався, чому будував свою кар'єру в Росії. Виконавець шкодує про свою інфантильність в минулому.

Вас також можуть зацікавити новини: