Герцог і герцогиня Сассекські стверджували, що дали дочці ім'я на честь королеви Єлизавети II / фото-REUTERS

Меган Маркл і принц Гаррі, які нещодавно стали батьками вдруге, збрехали про ім'я своєї дочки. 

Про це заявила відома YouTube-блогер LYUDA blushsupreme.

Так, місяць тому Меган Маркл і принц Гаррі оголосили, що їх новонароджена донька отримала подвійне ім'я. Перше ім'я - Лілібет (на честь дитячого прізвиська королеви Єлизавети II), і друге - Діана (на честь загиблої матері герцога Сассекського).

Відео дня

Рішення Маркл та її чоловіка викликало бурхливі обговорення. Фанати вважали, що герцог і герцогиня Сассекські навмисно назвали дочку Лілібет, аби помиритися з королівською сім'єю.

Насправді ж, повідомляє блогер, Маркл і принц Гаррі влаштували королівську брехню, адже їх дочка не отримала імені Лілібет.

Читайте такожУкраїнський секс-символ Тарас Цимбалюк одруживсяЗа даними LYUDA blushsupreme, дитину звуть Діана Маунтбеттен-Віндзор, без усіляких додаткових імен. Про це блогер дізналася шляхом нехитрого розслідування. У США всі дані про ім'я та місце народження людини знаходяться у відкритому доступі, як і свідоцтво про народження доньки Меган Маркл.

Брехня виявилася розкрита, проте самі герцог і герцогиня Сассекські поки що не прокоментували новий скандал, який стрімко розгортається навколо їх сім'ї.

У Великобританії засуджували вчинок Меган Маркл і принца Гаррі, коли ті сказали, що назвали дочку Лілібет. Тепер же, коли ця ситуація може виявитися ще й вигаданою, подружжя може отримати нову хвилю несхвалення. 

Вас також можуть зацікавити новини: