Як змінилася Хезер Локлір / скріншот YouTube

Американська актриса Хезер Локлір зробила не одну пластичну операцію, але всі вони дали зворотний ефект. Після процедур її досить складно впізнати.

Про це повідомляє Кіноафіша.

У 1980 році, коли був популярним серіал "Район Мелроуз", головну героїню Хезер Локлір охрестили справжньою красунею. Вона грала зухвалих стерв саме завдяки своїй незвичайній, але дуже привабливій зовнішності.

Відео дня

На піку популярності вона "крутила" кілька романів з відомими чоловіками, серед яких Том Круз, Томмі Лі і Річі Самбор. Але всі ці союзи обернулися для неї невдачами. 

Одного разу зірка потрапила в психіатричну клініку, бо зловживала алкоголем і змішувала його з антидепресантами. Пізніше вона навіть потрапила в автомобільну аварію, яка знатно позначилася не тільки на її здоров'ї ,але і на зовнішньому вигляді.

Мабуть, не бажаючи миритися з роками і молодістю, що минають, Локлір зважилася на пластичні операції. Кругова підтяжка обличчя, зміна форми повік, маммопластика і ін'єкції філерів дли зворотний ефект, і зараз красуню з 80-х дуже складно дізнатися.

Як змінилася Хезер Локлір / instagram.com/heatherlocklear

Нагадаємо, який вигляд має головний красень з "Міс Конгеніальність" через 22 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: