Даша Квіткова на Мальдівах / Фото - instagram.com

Українська блогерка Даша Квіткова показалася із зайвою вагою. Так, вона розповіла, що після пологів важила значно більше, ніж хотілося б. Однак зайва вага швидко пішла, коли вона перейшла на правильне харчування і збільшила інтенсивність спортивних навантажень. Сьогодні вона повністю задоволена своїм тілом.

"Я пам'ятаю себе в цьому тілі, і воно теж прекрасне, але особисто мені було складно саме фізично. Я навіть не могла нормально піднятися на кілька поверхів по сходах. Моє тіло було слабким і не витривалим в порівнянні з тим, що зараз", - сказала Квіткова. 

У цій вазі Даша почувається значно краще, і абсолютно не соромиться ходити в будь-якому, навіть дуже відвертому одязі. 

Відео дня
Даша після пологів / скріншот

Дівчина зізналася, що у неї є целюліт, і закликала підписниць не перейматися з цього приводу, оскільки він є у всіх.

"Він є і його добре видно при поганому освітленні. І на 100% він не піде. Ми - жінки, і це є нормою. Вдалося його мінімізувати харчуванням і тренуваннями. Целюліт для жінок - не захворювання, а фізіологічна норма - вторинна статева ознака. Тому позбутися назавжди тонкого прошарку целюлітних клітин неможливо", - пояснила екс-дружина Микити Добриніна. 

Хто така Даша Квіткова

Квіткова - українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" з Микитою Добриніним. До січня цього року Даша і Микита були єдиною парою, яка після завершення зйомок реаліті не розпалася, проте тепер вони в розлученні. 

Але труднощі в спілкуванні не заважають Добриніну і Квітковій виховувати дворічного сина Льва - заради нього вони залишилися в хороших стосунках.

Нагадаємо, Квіткова припустила що буде, якщо у Добриніна з'явиться дівчина.

Вас також можуть зацікавити новини: