Даша Квіткова показала нове фото / фото instagram.com/kvittkova

Відома українська блогерка Даша Квіткова показала себе в купальнику. Знаменитість, яка два роки тому народила, має дуже стрункий і підтягнутий вигляд. Для цього вона правильно харчується і регулярно старанно займається в тренажерному залі. 

Так, в stories Даша позувала в суцільному купальнику світлого лавандового відтінку. У спілкуванні з шанувальниками Квіткова розповіла, що протягом останнього часу вона набрала зайву вагу, але це не жирова тканина, а м'язова. 

"Я дійсно набрала вагу. Це м'язи, над якими я працюю в залі. Я дуже кайфую від якості тіла", - сказала Даша. 

Відео дня
Даша Квіткова показала нове фото / фото instagram.com/kvittkova

Чим Даша Квіткова займається зараз

Даша - блогерка, інфлюенсерка, бізнес-вумен. Нещодавно вона розлучилася зі своїм чоловіком Микитою Добриніним. Стосунки пари зав'язалися на шоу "Холостяк", головним героєм якого був Микита. До січня 2023 року вони були єдиною парою, яка створила сім'ю після української версії реаліті. 

Як зізнавалася Квіткова в одному зі своїх інтерв'ю, у них з Микитою просто "різний темп життя". Але після цього вже ходили чутки про те, що Даша нібито повелася на товстий гаманець свого знайомого і закрутила з ним роман. Квіткова цю інформацію спростувала.

Вас також можуть зацікавити новини: