Лобода виступить у Кишиневі / фото instagram.com/lobodaofficial

У мережі з'явилися фотографії банерів з хедлайнерами фестивалю в Кишиневі. Захід відбудеться цього літа. Серед заявлених гостей - українські артисти Світлана Лобода і Макс Барських. Цікаво, що там же виступить і "хороший руський" Валерій Меладзе. На це звернув увагу МУЗВАР.

Слід зазначити, що після початку повномасштабної війни Світлана Лобода, яка раніше активно виступала в РФ, тривалий час мовчала. Лише через місяць вона вирішила заявити, що вона - українська співачка, що у неї український паспорт і вона дуже любить свою країну. 

Такі спроби "перевзутися" оцінили не всі - Світлані досі дорікають, тому що вона довгий час думала, чию б сторону прийняти, і обрала для себе найбільш перспективний варіант, усвідомивши, що в РФ вона більше нікому не потрібна. 

Відео дня

Проте в останній рік Лобода активно дає благодійні концерти, виходить на сцену в різних куточках світу з українським прапором, а також виступає для військових. 

І ось зараз артистка знову нещадно топить свою репутацію виступом на одній сцені з Валерієм Меладзе. 

Лобода зібралася виступати з Меладзе / скріншот
Лобода зібралася виступати з Меладзе / скріншот​​​​​​

Позиція Валерія Меладзе щодо війни в Україні

Музикант, який до війни неодноразово бував у нашій країні, мовчить про звірства, які відбуваються з вини РФ. На початку 2023 року він виступав на корпоративі, де на фразу гостя "Слава Україні!" Меладзе відповів "Героям Слава!" Це не оцінили в Росії, де він живе і працює, після чого Меладзе спробував безглуздо виправдатися

Скандал з Лободою в Харкові

25 червня 2023 року на виступи артистки в Харкові прийшла дівчина з плакатом "Харків без Лободи". Лобода звернула на це увагу і підійшла до неї з питанням: "Моя хороша, ну, хто тебе прислав? Хто тобі дав грошей?". Це розкритикували в мережі. Зокрема, блогер і активіст Сергій Стерненко назвав її "мраз*тою".

Вас також можуть зацікавити новини: