Лобода показала фото з дітьми / instagram.com/lobodaofficial

Популярна співачка Світлана Лобода поділилася з шанувальниками фотографією зі своїми дочками - Євангеліною і Тільдою. У кадрі можна розглянути обличчя молодшої дочки знаменитості, чию зовнішність вона довгий час приховувала від громадськості.

Варто відзначити, що дівчинці вже 5 років. І тільки зараз зіркова мама зважилася показати, який вигляд вона має. У кадрі маленька Тільда цілує свою матір в щоку, тому повністю розглянути її обличчя не вдасться.

Дівчинка постала в коротенькій сукні і кросівках. Помітно, що вона любить робити різні зачіски і прикрашати волосся аксесуарами.

Відео дня

Старша дочка Лободи - Євангеліна - позувала в чорній сукні поруч з мамою. Світлана ніжно обійняла свою дочку.

Лобода з дочками Тільдою і Євангеліною / instagram.com/lobodaofficial

Таке фото артистка опублікувала в день свого народження, 20 жовтня.

"У такий складний час моє єдине бажання – щоб наші діти росли в мирі. Нехай всі війни закінчаться. Нехай всі діти будуть здорові. Нехай всі ми будемо щасливі. Цінуйте кожен день, кожну хвилину. Люблю вас, і спасибі за всі ваші побажання", - підписала кадр співачка.

Зазначимо, Лобода народила Євангеліну від танцюриста Андрія Царя. А ось про батька Тільди нічого невідомо. Подейкували, що Світлана народила її від Тілля Ліндеманна, проте інформація не підтвердилася.

Нагадаємо, раніше росЗМІ повідомили, що Лобода виступила з росіянами на корпоративі в Дубаї.

Вас також можуть зацікавити новини: