П'яна Лоліта оскандалилася в новому відео / скріншот

Співачка Лоліта, яка народилася і виросла в українському місті Мукачево, зараз живе в Росії. Вона не просто мовчить про війну в Україні, а ще й підіграє російській пропаганді, поширюючи вигадані Кремлем легенди. 

Шанувальники Лоліти Мілявської з багатьох країн давно помітили, що у виконавиці є серйозні проблеми з алкоголем. Наприклад, зі своїми підписниками в Instagram вона часто спілкується в нетверезому стані, ще й перед телекамерами нерідко з'являється з похмілля. 

Останнім часом співачка перестала доглядати за собою, що можна зрозуміти дивлячись на її фігуру. Лоліта набрала зайву вагу, її фігура обвисла, а шкіра обличчя має нездоровий вигляд. У такому вигляді артистка з'явилася на сцені ЖАРА MUSIC AWARDS в Москві. 

Відео дня

Щоб якось виправити ситуацію, вона обрала для виходу в світ відверту чорну сукню з глибоким вирізом в області декольте. Довжина міні дозволила виставити на загальний огляд округлі стегна Мілявської.

Все це вона доповнила макіяжем з акцентом на губи - їх вона нафарбувала темним баклажановим відтінком. Ззаду на сукні Лоліти був присутній шлейф.

Лоліта на фестивалі "ЖАРА" / Фото - instagram.com, фан-сторінка

Нагадаємо, нещодавно український журналіст Дмитро Гордон посміявся над п'яною Лолітою.

Вас також можуть зацікавити новини: