Коментатори пишуть, що "тоді" Лорак була "нормальною людиною" / скриншот

Опальна співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну та не виступила проти війни, раптово згадала про минуле. Нині вона відпочиває із своїм новим обранцем та намагається створити "ідеальну картинку".

Втім, без спогадів не обійшлося. Лорак показала нове та архівне фото. Перше зроблено нещодавно, інше ж - у далекому минулому, коли вона ще носила вишиті сорочки та мешкала в Україні.

"Тоді і зараз. А у вас є подібні світлини?" - написала опальна артистка.

Відео дня

Примітно, що на цей раз Лорак не закрила коментарі під дописом. Раніше вона постійно це робила, адже отримує чимало критики за свою зрадницьку позицію. Нині співачка також не побачила підтримку. Її знову захейтили.

Лорак раптово показалася у вишитій сорочці  / скриншот

Коментатори пишуть, що "тоді" Лорак була "нормальною людиною". Співачці нагадали, що їй вже не варто пригадувати про минуле, адже їй усе одно ніколи не пробачать зраду. Також користувачі пишуть:

  • "Дві різних людини: одна - прекрасна українська співачка з щирою посмішкою, а друга - російська звєзда з награним виглядом"
  • "На одному фото - приємна усміхнена дівчина з доброю посмішкою, яку любили та поважали на батьківщині. На іншому - істота, яка заради грошей відрікалася від своїх коренів, штучний вираз обличчя та сховані під окулярами холодні очі… Так, було і стало"
  • "Тоді у вас було усе попереду. А нині усе позаду. Повне дно".

Нагадаємо, раніше Лорак жахнула зовнішнім виглядом. Співачка "засвітила" реальну зачіску.

Вас також можуть зацікавити новини: