Земфіра на концерті в Лондоні / скріншот

Відома співачка Земфіра Рамазанова прокоментувала інформацію про те, що вона отримала громадянство Франції. Артистка заявила, що це неправда.

На своїй сторінці в Instagram Земфіра написала, що чутки про її нове громадянство поширила російська пропаганда. Крім цього, співачка висловилася про свій статус "іноагента", який їй "присвоїли" в РФ нібито за те, що вона отримує фінансування від іноземних організацій.

"Пропаганда накидає і відпрацьовує. Я - громадянка Російської Федерації, і ніяких інших громадянств у мене немає і не буде. Я вимагаю Мін'юст у суді довести моє іноземне фінансування, якого у мене ніколи в житті не було", - написала Земфіра.

Відео дня
Земфіра заявила, що не отримувала громадянство Франції / скріншот

Також зірка зазначила, що вона вже рік дійсно не проживає в РФ. Однак вона все одно платить податки в казну країни-агресорки.

"Я плачу податки в Російській Федерації, хоча не живу там вже рік. Я люблю мою країну, але ненавиджу державу", - додала Земфіра.

У коментарях багато користувачів відзначили, що їм не зовсім зрозуміло, навіщо співачка продовжує платити податки. Вони пишуть:

  • "Ваші податки оплачують пропаганду і агресію проти інших держав. Так собі гордість"
  • "Не платіть, будь ласка, податки Російської Федерації"
  • "Земфіра крута, поважаю її позицію! Не дуже розумію тільки, навіщо платити податки, за які потім вбивають людей і ведуть війну?".

ЗМІ заявили, що Земфіра отримала громадянство Франції - з чого все почалося

Нагадаємо, вчора російські Telegram-канали заявили, що Земфіра стала громадянкою Франції. Крім цього, видання стверджували, що співачка і Рената Литвинова вже нібито відкрили нову справу.

До цього Земфіру визнали в РФ "іноагентом". Співачка незабаром заявила, що планує оскаржувати це рішення в суді.

Вас також можуть зацікавити новини: