Полякова стверджує, що Лорак усе чудово розуміє / скриншоти

Українська співачка Оля Полякова жорстко присоромила Ані Лорак за її зрадницьку позицію. Вона розкритикувала нещодавнє інтерв'ю, у якому опальна артистка намагалася себе виправдати.

"Я вам завжди кажу, що її треба викреслити з нашої пам'яті взагалі. Бо це - людина без совісті, без мізків. І те, що вона не може назвати війну війною. І оці інтерв'ю, в яких вона не може сказати ніякої конкретики... Сорокарічна баба каже, що вона була маленька... Я була дорослою, а вона була маленькою!" - заявила Полякова, розповідаючи про Лорак у студії "Сніданку з 1+1".

За словами співачки, виправдання Лорак мають безглуздий та незрілий вигляд. Полякова пригадала, що вона ще декілька років тому "рознесла" артистів, які намагаються бути поза політикою. За словами співачки, якщо людина вже доросла та може голосувати, то вона зобов'язана цікавитися політикою та мати свою позицію.

Полякова стверджує, що Лорак усе чудово розуміє. Вона лише намагається виправдатися, проте усвідомлює, що коїться. Втім, зрадниця обрала не батьківщину, а гроші.

"Все ви розумієте, все ви знали. І тоді все ви знали, але просто дуже хотіли грошей", - резюмувала Полякова.

Нагадаємо, нещодавно український блогер "злив" правду про Ані Лорак. Виявилося, співачка приховує, що вона "тоне" у боргах та стала коханкою.

Вас також можуть зацікавити новини: