В Інни Білокінь народилася онучка / колаж з фото

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка.

Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко. Співак розкрив стать малюка та поділився, що це дівчинка. На сторінці Вєрки Сердючки в Instagram команда привітала Інну Білоконь з народженням онучки.

"Наша "мама" стала бабусею! Вся команда Вєрки Сердючки вітає Інну Білоконь та її родину з народженням онучки!" – написали колеги акторки під фото.

Відео дня
Скріншот Instagram

Акторку та її доньку також привітало чимало українських знаменитостей. У коментарях під дописом Вєрки Сердючки можна побачити теплі слова від дизайнера Андре Тана, співаків Джамали, Дзідзьо, MELOVIN.

Нагадаємо, раніше дочка "мами" Вєрки Сердючки Яна вийшла заміж. Весілля закоханих відбулося у листопаді 2023 року. Особу чоловіка Яни не розкривають, однак акторка показала фото обранця доньки.

До слова, сама Білоконь уже 30 років заміжня за чоловіком Олегом. Окрім акторства та постійних виступів на сцені, зірка також має власний бізнес. Вони з чоловіком розводять породистих собак.

Вас також можуть зацікавити новини: