Тоня Матвієнко / Фото - Тоня Матвієнко , instagram.com

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка після повномасштабного вторгнення разом з доньками поїхала до Великої Британії, розповіла про свій матеріальний стан зараз. Так, за словами знаменитості, вона живе тільки на ті соціальні виплати, які їй платять як біженці. Оскільки у них з чоловіком Арсеном Мірзояном немає ніякого бізнесу, то немає і додаткового джерела доходу. 

В інтерв'ю Славі Дьоміну Матвієнко розкрила суму соціальної допомоги в країні свого перебування.

"У мене виходить 620 фунтів (25 936 гривень) на місяць. Тут рівень життя трохи інший, багато коштує дорожче. Я ці гроші збираю для України. Я їх витрачаю, але у мене є маленький гривневий дохід. Я намагаюся витратити гривні, а фунти збираю додому", - розповіла Матвієнко.

Вона каже, що цих коштів вистачає для того, щоб купувати їжу, бензин. Більше придбань там немає. 

"Чесно, мені вистачає. Я собі одяг не купую. На їжу нам вистачає. Нам дали ще машину. Ось бензин... 70 гривень за літр бензину. Однак ми далеко нікуди не їздимо. Мені вистачає, я ще встигаю відкласти", - додала знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко вперше розповіла про секс з чоловіком. Вона зізналася, що перші місяці війни навіть не думала про інтимну близькість.

Також УНІАН писав, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відповіли на чутки про розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: