Книга Маркл оповідає про взаємини між синами і батьками, але очима матері / фото REUTERS

Американське видавництво Penguin Random House готується опублікувати дитячу книгу авторства Меган Маркл про стосунки батьків і синів. Герцогиня Сассекська писала її на основі досвіду її чоловіка принца Гаррі у вихованні їхнього сина Арчі.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл візьмуть участь у концерті за доступ до covid-вакцин

Книга під назвою "Лавка" вийде 8 червня, пише Російська служба ВВС.

"Лавка" почалася як вірш, який я написала для чоловіка на День батька, через місяць після народження Арчі", - йдеться в заяві герцогині. - Вірш ліг в основу цієї історії".

"Сподіваюся, кожна сім'я, якою б вона не була, зможе знайти в "Лавці" щось схоже на своє життя, як вона схожа на життя моєї сім'ї", - додала герцогиня.

Книга вийде також в аудіоформаті, її озвучить сама Меган. Ексклюзивні картинки до книги намалював Крістіан Робінсон, відомий завдяки своїм роботам для "Вулиці Сезам" і мультфільмів Pixar.

У видавництві Penguin Random House заявили, що книга за їхнім задумом повинна викликати "глибоке почуття теплоти, прихильності і співчуття".

"Читач отримує можливість побачити загальні моменти в житті різних батьків і синів - моменти гармонії і рефлексії, довіри, відкриттів, впізнавання нового і постійного почуття спокою", - заявили там.

У Великобританії книгу Маркл випустить видавництво Puffin, а в США – Random House Children's Books. Твір з'явиться у продажу на початку червня. Зараз книга доступна тільки для попереднього замовлення. Крім того, герцогиня планує випустити аудіоверсію свого творіння, яку сама ж і запише.

Ілюстрація / PENGUINRANDOMHOUSE
Ілюстрація / PENGUINRANDOMHOUSE

Меган Маркл і принц Гаррі: новини